Søgefelt

Fredag 08/09 2017

Skriv under: Danmark for Velfærd

Blik- og Rørarbejderforbundet er sammen med andre stærke kræfter i dansk fagbevægelse gået sammen i et landsdækkende initiativ, hvor hovedkravet er, at velfærden skal genoprettes. Vi kalder det "Danmark for Velfærd".

Der bliver skåret alt for meget på velfærden. Det kan mærkes i alle sektorer og blandt både velfærdsmedarbejdere og de borgere, der har ret til velfærden. Derfor må vi stå sammen og vise politikerne, at vi vælger velfærden, før det er for sent.

Stop besparelserne. Vi vælger velfærd

Vis din støtte til velfærden og skriv under her...

Kernebudskabet i kampagnen er, at Blik- og Rørarbejderforbundet og Danmark for Velfærd ikke kan acceptere, at politikerne prioriterer skattelettelser, mens vores fælles velfærd atter bliver udsat for nedskæringer. Ligegyldigt om du er offentligt eller privat ansat, en del af de varme hænder eller ansat i industrien, så bliver du ramt, når der bliver skåret på kernevelfærd som dagpenge, skoler, ældrepleje og sikkerhed.
 
Med fælles front i Danmark for Velfærd, vil vi vise, at vi står sammen om, at ville kæmpe for velfærden. Det er os, der hver dag oplever, at vores velfærd er presset til det yderste. Vi vil værne om vores fælles velfærd - og vi har brug for din opbakning.
 
Læs mere på www.danmarkforvelfaerd.dk
Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt