Søgefelt

Fredag 16/03 2018

Medlemsfordel: Opret dit testamente på TestaViva

Muligheden for at oprette et juridisk gyldigt testamente, ægtepagt eller samejekontrakt og få gratis juridisk rådgivning er et godt tilbud til VVS’ere og skorstensfejere, forklarer Max Meyer om medlemsfordelen.

Nu er der endnu en kontant fordel ved at være medlem i Blik- og Rørarbejderforbundet. I samarbejde med Arbejdernes Landsbank og onlineplatformen testaviva.dk, får medlemmer muligheden for at oprette et juridisk gyldigt testamente, ægtepagt eller samejekontrakt og få fem timers gratis juridisk rådgivning oveni. 

Nemt og gratis
Mange danskere tager ikke stilling til, hvad der skal ske med deres formue, når de dør eller bliver skilt. Og det er kun et fåtal af dem, der i dag har skrevet testamente eller ægtepagt. Blandt andet derfor ender hver 5. arvesag i en familiestrid. 

- Jeg opfordrer gerne til at gå ind og kigge på det, ligesom jeg selv har gjort. Det er gratis og ser rigtig nemt ud, forklarer forbundsformand Max Meyer.

På testiviva.dk er alt bøvlet fjernet for at gøre det så enkelt som overhovedet muligt at oprette og gemme juridiske dokumenter digitalt og sikkert. I langt de fleste tilfælde vil du kunne klare det hele selv via onlineplatformen, men har du behov for hjælp, eller har du spørgsmål, kan du som medlem oven i købet få op til fem timers juridisk rådgivning helt gratis.

Sådan gør du
Det eneste du skal gøre, er at gå ind www.testaviva.dk og følge instrukserne. Her kan du oprette testamente, ægtepagt, samejekontrakt eller begunstigelseserklæring. Du kan også tage en livescore-test og se, hvordan du er juridisk stillet i forhold til andre i samme livssituation. 

 

Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt