Søgefelt

Tirsdag 04/06 2019

Vi skal social dumping til livs

I morgen skal vi alle sammen sætte vores sidste kryds i denne valg-omgang, og dette kryds er ligeså vigtigt som det forrige, når det kommer til at bekæmpe social dumping

Selv om mange arbejdsgiverorganisationer og politikere har prøvet at underspille truslen fra social dumping, så er og bliver det et kæmpe problem på det danske arbejdsmarked.

Den sociale dumping har bidt sig fast under den nuværende regering. Det må og skal der gøres op med – og det er vælgernes chance for at sige fra til dette valg.

Blik & Rør ønsker blandt andet:

- Social dumping rammer os allesammen. Det rammer de mennesker, som kommer hertil og arbejder under kummerlige forhold uden rettigheder. Men det rammer også de danske håndværkere og virksomheder, som gerne vil overholde loven og følge overenskomsterne, men som ikke kan følge med den unfair konkurrence, siger Blik & Rørs formand, Henrik W. Petersen.

- I morgen er det vigtigt, at vi sætter et kryds ud for de partier, der effektivt vil arbejde for at komme social dumping til livs, siger Henrik W. Petersen og afslutter:
- Det er vigtigt, vi igen går ind til stemmeboksene og sætter et tydeligt kryds imod social dumping og dermed et kryds, der vil arbejde for et fair arbejdsmarked.

 

Her kan du læse de enkelte partiers holdninger til social dumping

Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt