Søgefelt

Fredag 29/01 2016

VVS'er modtager kongelig belønningsmedalje

VVS'er Bent Andresen har netop fejret 50 års jubilæum hos Hjernø A/S og modtaget Den Kongelige Belønningsmedalje for de mange års tro tjeneste. Selv om dåbsattesten viser 71 år, er Bent Andresen stadig aktiv hos Hjernø A/S.

Når VVS'er Bent Andresen kører rundt i Aarhus, er det en lang tur ned ad mindernes boulevard. Han er født i Banegårdsgade, aftjente værnepligt på den daværende kaserne i Frederiks Allé, og ikke mindst har han haft hele sit arbejdsliv i Aarhus. 
 
Bent Andresen blev i 1965 ansat hos Hjernø A/S, der har til huse på Katrinebjergvej i Aarhus N, og der har han været lige siden. Han er netop blevet belønnet for indsatsen med Den Kongelige Belønningsmedalje, der gives for 50 års ansættelse som blikkenslager samme sted. 
 
- Det er et godt firma, og jeg har gode kolleger, som nærmest er som en familie. Så hvorfor skulle jeg søge andet arbejde?, spørger Bent Andresen. 
 
Gennem årene er det blevet til mange forskellige arbejdsopgaver for Bent Andresen. Han har lavet blikkenslager- og rørlæggerarbejde for private kunder og i virksomheder, han har været med på store byggeprojekter, som da højhuset Vestervang blev bygget i 1972, og han har gennem mange år arbejdet en lang række steder som Musikhuset, Salling og Kommunehospitalet. 
 
Selv om dåbsattesten efterhånden viser 71 år, er Bent Andresen stadig aktiv på arbejdsmarkedet. En dag om ugen kontrollerer han sprinkleranlæg hos Hjernøs kunder, og han laver også ad hoc blikkenslagerarbejde for virksomheden. 
 
- Arbejdet betyder meget. Det holder mig i gang, og jeg holder kontakten til mine kolleger, siger Bent Andresen. 
 
Privat bor han i Mårslet sammen med sin hustru Birte, der fylder 70 år i december. Der er nok at fejre i familien, for til februar kan ægteparret fejre guldbryllup. Sammen har de to børn og fire børnebørn, og de holder meget af at være i deres sommerhus i Kettrup i Nordjylland.
 
Til foråret har børnene foræret parret en tur til København, så Bent Andresen kan hilse på Dronningen og takke for medaljen.  
 
Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt