Søgefelt

Torsdag 05/03 2020

OK 2020: Ny VVS-overenskomst giver forbedringer til alle

Efter langvarige forhandlinger har Blik- og Rørarbejderforbundet, Dansk Metal og Tekniq Arbejdsgiverne opnået enighed om en treårig fornyelse af overenskomsten, der giver mærkbare forbedringer til ansatte i VVS-branchen.

Ansatte i VVS-branchen kan se frem til en bred vifte af forbedringer af deres løn- og arbejdsvilkår. Det er resultatet, efter at Blik- og Rørarbejderforbundet og Dansk Metal torsdag den 5. marts indgik forlig med Tekniq Arbejdsgiverne efter mere end 50 timers intense og hårde forhandlinger. 

- Vores mål med forhandlingerne har gennem hele forløbet været, at alle medlemmer på VVS-området får forbedringer af deres løn- og arbejdsvilkår ved fornyelse af overenskomsten. Det er lykkedes, og derfor indstiller forhandlingsudvalget det opnåede forlig til godkendelse i forbundets hovedbestyrelse, siger forbundsformand Henrik W. Petersen.

Blik- og Rørarbejderforbundets hovedbestyrelse er indkaldt til møde torsdag aften kl. 20.00, hvor de skal tage stilling til det samlede forlig, som et overvejende flertal af forhandlingsudvalget har godkendt.

Her oplistet hovedpunkterne i aftalen

Genveje

Søg på Blik og Rør

Søgefelt